Връщане на стара кола за рециклиране

В днешно време връщането на старите коли за скрап и тяхното рециклиране от първостепенна важност за екологията и околната среда. В България навсякъде има зарязани стари метални автомобили приличащи на контейнери, които загрозяват обстановката.

С годините производството на автомобили прогресира и се промени значително. Старите автомобили имат много повече метални детайли и съответно предаването им на скраб е доста по-печелившо от някой модерен олекотен и пластмасов автомобил от последна генерация.

Важно е отпрадъците да бъдат насочвани не към незаконните сметища в страната а да бъдат предавани за скрап чрез съответните организации на съответните пунктове за преработка.

Технологията при предаването на даден автомобил за скрап е първо да бъдат премахнати всички елементи от пластмаси, гума, текстил, платове, електро и други които да се разделят по видове и да остане шасито и всички други метални елементи за преработката им.  Отпадъците  които се преработват ежегодно се изчисляват в зависимост от внесените и продадените на пазара коли и техника.

 

Връщането на стара кола за рециклиране се състои от няколко основни стъпки:

  1. Да наберете телефона 0884 615 870
  2. Получавате примерна цена спрямо спецификацията на автомобила Ви
  3. Взимаме автомобила на място от адрес и ви го изплащаме на място и веднага.
  4. Освобождавате се от ненужния автомобил
  5. Получавате всички документи за отписването му от КАТ
  6. Не заплащате транспортни разходи

 

И вече нямате стар автомобил... а само пълен портфейл.